Home > Nieuws

Het laatste nieuws

Workshop Management Reporting en Forecasting geslaagd

Ondanks dat de Marep4 software eenvoudig in gebruik is en haast zonder enige vorm van instructie toegepast kan worden, zit er een doordachte systematiek achter de programmatuur. Kennis van de systematiek geeft ondermeer inzicht in de manier van budgetteren/prognotiseren.

Geestelijk vader en grondlegger van Marep4, André Tienpont, licht de systematiek en mede de basistheorie in een ontspannen sfeer toe aan een groep kritische directeuren en commissarissen van diverse ondernemingen. Na afloop van de workshop werd nog lang nagepraat over de goede toepasbaarheid van Marep4 als aanvulling op thans gebruikte managementtechnieken.

workshop

Marep4 versie 2.0 in beta

Marep4 heeft heden versie 2.0 van haar succesvolle software in beta vrijgegeven. Een geselecteerde groep klanten/gebruikers zal de programmatuur aan een uitvoerige test onderwerpen.

Met name verbeteringen op het gebied van presentatie en vormgeving dragen er toe bij dat de software nog toegankelijker is voor de eindgebruiker. Marep4 verwacht versie 2.0 binnen afzienbare tijd vrij te kunnen geven voor algemeen gebruik.

Marep4 lanceert nieuwe website

Marep4 heeft haar huisstijl en vormgeving nu ook doorgevoerd op de website. Dit heeft geresulteerd in een compleet vernieuwde website waarop duidelijk maar wel kort en bondig wordt aangegeven waar Marep4 voor staat.

Marep4 is trots op dit visitekaartje van haar onderneming. Neem gerust een kijkje!